Ukradená Bára- III. dopis prezidentu Zemanovi

19. 02. 2016 12:54:31
Kancelář prezidenta republiky ,k rukám Mgr.Hakaufa ,Hrad I nádvoří č.p. 1,Hradčany 119 08 Praha 1 Č.j.:7754/2015 Poysdorf 18.2.2016

Vážený pane Hakaufe,

děkuji Vám za druhý dopis, kterým odpovídá prezidentská kancelář na moji prosbu, pomoci vrátit mi do péče moji dceru Barbaru,který bohužel tak jako dopis první nic neřeší a v ničem mi nepomáhá.

Už ve druhém odstavci svého dopisu píšete znovu o paragrafu 452 ods.1 který zmiňuje i ministrině paní Marksová, který má řešit situaci, kdy se nezletilé dítě ocitne ve stavu nedostatku řádné péče.

Při citování zmíněného paragrafu zcela pomíjíte skutečnost, kdy se nezletilá ocitla ve stavu nedostatku řádné péče a kdo tento stav způsobil.

V nedostatku péče se nezletilá ocitla až po únosu svou nemocnou matkou,když byla předtím v dostatečné a bezchybné péči otce.

Nedostatek péče byl způsoben v rukou matky především tím,že byla posudkem soudního lékaře označena za osobu dítěti nebezpečnou a moje dcera jí byla odebrána.Ovšem už předtím byl soud upozorňován na své vlastní rozsudky,kterými byla nezletilá dána do péče otce pro maniodepresivní duševní poruchu své matky.

Opatrovník i soud vycházejí z toho,že matka dceru v Rakousku převzala,paní ministrině Marksová dokonce vychází z toho, že ji převzala v rakouském krizovém centru, kam byla po konfliktu s otcem na dobu určitou (několik dní ) poslána.

Paní ministrině Marksová píše o tom,že si spis nechala předložit a že se s ním seznámila. Nepíše však nic o tom,že by se seznámila také s nějakým dokladem o předání dítěte matce,které by si každý, kdo by dítě předával nechal podepsat.

Napsal jsem paní Marksové,že nehledat a neptat se po takovém dokladu je jistě pochybením,ale že by to bylo stejně zcela zbytečné,protože nic takového neexistuje, vzhledem k tomu, že matka za zády otce dítě unesla.

Vaše argumentace bez ohledu na to, jak děti k nedostatku péče přišly, připomíná trochu situaci, kdy komunisti zavřeli oba nevinné rodiče pracující v disentu a jejich děti se potom ocitly ve stavu nedostatku řádné péče. V důsledku toho byly umístěni jako moje dcera do dětského domova.

Napište mi prosím pane Mgr.Hakaufe, jestli vidíte rozdíl mezi únosem nevinných rodičů (všichni byli amnestováni ) kteří byli po únosu uvrženi do vězení a jejich děti se ocitli bez řádné péče a únosem mé dcery, která z této řádné legální péče byla svou nemocnou matkou za pomocí prarodičky vytržena a zkončila potom důsledkem posudku soudního psychiatra na matku také v dětském domově jako děti disidentů.

Oboje se dá odůvodnit paragrafem Vámi uvedeným , který existoval jistě i za komunistického režimu.Jak vidíte citovaný paragraf se vztahuje jen na skutečnost, kdy se dítě ocitne bez řádné péče,ale tento paragraf neříká nic o tom,kdo tuto situaci způsobil. ̈

Váš dodatek,že paragraf 452 odst.1 nebere ohled na to, zda tu je či není osoba, která má právo o dítě pečovat má řešit podle mého jen situaci ve které nebyla dosud zákoná péče jednoho z rodičů stanovena.Jestliže dítě bylo jednomu z rodičů svěřeno a potom uneseno, nemůže se přece jednat o stav, kdy není dítě komu vrátit a dítě musí být posláno do dětského domova jako se to stalo v případě mé dcery. Jestliže soud a opatrovník únos ignorují a označují ho za převzetí dítěte dopouštějí se vlastně toho, že únos legalizují.

Nevím, jestli jste pane Mgr. Hakaufe právník, ale v prezidentské kanceláři právníky jistě máte. Proto se jich prosím zeptejte, kdy a na podkladě čeho lze únos dítěte nebo kohokoliv jiného z cizí země legalizovat.Vaši odpověď bych potom rád předložil Ústavnímu soudu nebo soudu pro právo mezinárodní ve Štrasburku.

Moje dcera Barbara je teď už půl roku v dětském domově pod masivní manipulací matky a prarodičky povolené soudem a návštěvy otce jsou všemy možnými způsoby hlavně asistovaným dohledem mařeny!!

Český soud teď neřeší nic divnějšího než to, komu má ukradené dítě teď patřit.Jestli otci, který byl péčí o dítě, ktará byla bezchybná, pověřen, nebo duševně nemocné matce, která dítě unesla a které ji potom soud odňal, nebo prarodičce, která se na únosu podílela,na řádnou péči nemá peníze a svým ́podílem na únosu se dopustila trestného činu, jeli pravda to ,že rodiče mohou v České republice své děti beztrestně unášet, ale prarodiče nikoli.

Vzhledem k nové mezinárodní iniciativě pana prezidenta do 90dnů vracet děti z cizích států tam, kam právem patří, hlavně je nedávat do pěstounské péče,žádám teď pana prezidenta, aby šel ve své iniciativě příkladem a jěště před případným podepsáním této smlouvy se zasadil o to, vrátit Barbaru Hulíkovou nar. 02.09.2004 svému otci žijícímu v Rakousku do jeho legitimní péče.

S úctou k úřadu pana prezidenta

otec Barbary Hulíkové

Mudr. Jan Hulík

Autor: Jan Hulik | pátek 19.2.2016 12:54 | karma článku: 12.86 | přečteno: 816x

Další články blogera

Jan Hulik

,,děti neberem"

,,Pane doktore moc Vás prosím, jestli by jste se mohl podívat mým dětem na zoubky,, řekla mi paní z Kaplice do telefonu. Šel jsem kolem sestřičky Elišky, když řešila problém maminky dvou a tříletého dítěte,

4.12.2023 v 9:00 | Karma článku: 20.81 | Přečteno: 876 | Diskuse

Jan Hulik

ČT-24 pátek, 06.10. Devadesátka ve 20:07 ,,O zubech a Červené Karkulce.“

Všichni známe tu pohádku. Nejsou zubaři. Nejsou už dlouho a nikdo neví proč. Je to jako s těmi černými dírami v naší galaxii nebo pánem Bohem na nebi, který je nebo není, podle toho, kdo na co věří.

9.10.2023 v 19:40 | Karma článku: 21.85 | Přečteno: 604 | Diskuse

Jan Hulik

Jindřišky punčochy

Punčochy nejsou výlučně ženská část odívání jako podprsenka, ale beze sporu jsou sexy, i když běžně k vidění jsou jen částečně. Zajímavé je, že punčochy přivedli do módy muži.

12.1.2023 v 12:42 | Karma článku: 10.83 | Přečteno: 447 | Diskuse

Jan Hulik

Potkali se u Kolína

Stalo se tak 12.12.2022 v týdeníku Respekt. Samotní tvůrci obálky jmenovaného časopisu si jistě neuvědomili, jaký se jim povedl v den vydání mnohovýznamový legrační a zároveň ironický obrázek

9.1.2023 v 14:26 | Karma článku: 11.73 | Přečteno: 398 | Diskuse

Další články z rubriky Ostatní

Ladislav Jakl

Dělají z nás ženy! Nebo jen hlupáky?

Jsme všichni obětmi tajemného spikleneckého experimentu, kdy pomocí přísad do potravin globální vládci nadělají z chlapů zženštilé hermafrodity, neschopné plodit děti?

28.3.2024 v 18:55 | Karma článku: 28.28 | Přečteno: 535 | Diskuse

Milan Šupa

Čerpejme sílu ke vzestupu z prožití reality Ducha

Myslím, tedy jsem! Tato slova jsou lež! Jsou omylem! Kdo je akceptuje, sází na falešnou kartu a promrhává svůj život. Ztotožňování vlastní jsoucnosti s rozumem a myslí je tou největší tragédií, která nás může postihnout.

28.3.2024 v 16:13 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 50 | Diskuse

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 24 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 15.41 | Přečteno: 299 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 19.79 | Přečteno: 525 | Diskuse
Počet článků 86 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 511

Autor se narodil dva roky po válce (té druhé) v Kolíně v rodině podnikatele, který se neskrýval se svým antikomunismem a odporem k idiotskému socialismu.Na rozdíl od většiny svých vrstevníků byl přes rádio Svobodná Evropa, které jeho otec každý den poslouchal, od útlého mládí pravdivě informován o událostech ve světě.Svého mimořádně jazykově nadaného otce si moc neužil, protože ten byl od jeho 8 let 10 let komunisty žalářován. Zcela logicky po okupaci v roce 68 autor emigroval do Německa kde vystudoval obor zubního lékařství a prožil většinu života. V Mnichově se setkává na přípravě ke studiu s Karlem Krylem, kterého několikrát navštěvuje při vysílání v rádiu a vzpomíná při tom na svého otce.Autor se charakterizuje obdivem k lidem, kteří dokázali jít vizionářsky proti proudu. Například takovým, jako je dnešní německá kancléřka Angela Merkelová.

Můj email je dr.hulik@gmail.com

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...