Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Jak najít tu správnou ženu ?

Nejlepší způsob jak najít  tu správnou ženu je, ji nehledat.  Jinak se může stát, že hledáte houby, když nerostou, nebo chytáte ryby, když neberou. 

Nějaká houba se sice dá najít vždycky a chytit nějakou podměrečnou mřenku se dá také skoro každý den, ale já mluvím o té ženě správné .
A tu jen tak nenajdete.  Musíte jí dát totiž příležitost, aby si ona mohla najít Vás. Ony  ženy také hledají  toho správného muže, ale jsou v tom o něco chytřejší,  šikovnější  a mají to také o něco jednodušší.  Proto se musíme my muži od nich učit. Dělat, že nikoho nehledáme, jako to dělají ony, ale být při tom stále ve střehu. To na sobě ale nesmíme nechat znát. Číhat jako dravci a plížit se za nimi, to je úplně špatně.  Zrovna tak špatně je činit ,,narážky,“ nebo se snažit být  nápadnými. To ovšem neznamená, sedět a čekat až půjde nějaká kolem. To sice také funguje, ale jen tomu, kdo to umí, protože úsmát se jako Jack Nicholson umí jen on a mírně se s úsměvem uklonit, nebo být kouzelně rozpačitý, umí zase jen Richard Gere ( ,,Pretty woman" ) nebo Hugh Grant ( ,,Nating Hill" ).
Nenápadnost a nenucenost je to hlavní. Musí to být tak, jako je tomu dnes ve filmu.  Všechno je nerežírováno a dialogy napsány. Přesto musí všechno vypadat nenuceně. To naučil světovou  kinematografii  až teprve Miloš Forman a začalo to myslím jeho nápadem s  neherci. Oni nehráli a ještě k tomu byli zdrženliví, ale nestyděli se. ( ,, Hoří má panenko ") Myslím, že dobrým příkladem může být také herec Luděk Sobota i když právě on, by se mohl zdát strojeným komediantem. Když nebylo koho poslat na jeviště, poslali tam jeho. ,,A co mám říkat?“ ptal se jich. ,,To je jedno, oni se ti stejně budou smát,“ bylo mu prý vždy odpovědí. To je ono, být strom, ale nebýt při tom dřevem. Zrovna tak se musí hledat ta pravá. Vyhráli  jste sice Olympiádu, ale byla to hračka. Všechno, co je dokonalé, musí vypadat jako hračka. To se potom nejvíce líbí. Myslete si, že můžete mít tu nejhezčí  ženu, ale nechovejte se tak! Jenom si to myslete. Ve skutečnosti ale v té hlavě nesmíte mít nic, aby jste se blbě netvářili. Grety Garbo se jednou ptali, týkalo se to detailu jejího obličeje ve filmu při jedné velmi působivé scéně, co měla přitom v hlavě? Já vůbec nic, odpověděla Garbo, já  způsobila jen to, aby ve svých hlavách měli diváci to, co chtěl režisér, aby si lidi mysleli, že tam mám. Pan Sobota je často také zajímavý jen tím, že nic neříká, jen koktá, protože nedělá nic jiného, než zaměstnává lidi zvědavostí, co z něj vypadne. Zrovna tak musíte také  vypadat.  Kdo toho moc nenamluví, o tom si lidé často myslí, že hodně ví. Moje první, vlastně druhá  žena to  uměla dobře. V hlavě toho ve skutečnosti moc neměla, ale jen to, že nemluvila blbosti a uměla poslouchat druhé, udělalo to, že si zdánlivě ke všemu myslela své. Pravda to nebyla, nic si nemyslela, jen hrála, že lidi poslouchá. Lidé, kteří rádi poslouchají sami sebe to samozřejmě nevidí. Až na vyjímky, hraje stejně většina lidí celý život někoho, kým z větší části nejsou. Dobrým příkladem jsou dnes ti dva ,,vůdci" západu. Jeden z nich je narzis a ten druhý blázen. U nás je tomu skoro podobně.  Ti méně vnímaví lidé to bohužel stále nevidí.
Není třeba, v tom umění najít tu správnou ženu, někomu  za vyúku platit. Vzpomeňe na Kunderu a jeho knížku ,, Směšné lásky". Žádný učený z nebe nikdy nespadl. Uvědomte si, že nejsme malé děti, abychom se stále přidržovali nějakého učitele.  Je potřeba stále jen cvičit to správné. Jsou jen dva druhy žen. Ta první skupina, velmi velká je ta, která má muže v podstatě ráda. Ta druhá, mnohem menší, je ráda nemá, nebo na ně zanevřela. Se ženami z této skupiny  nemáte žádnou šanci. Nebo snad chcete napravovat pokřivený svět?  Na to není  čas a stejně to nedokážete i kdyby vám do oka padla žena sebehezčí.   Věnujte se spíše tzv. nenápadným květům. Jsou jich plné louky. Ale i tam je třeba pravidel, hlavně k uvázání krásné kytice. Zaslouží si ji skoro každá žena a věřte, že to není těžké. K tomu uvázat krásnou kytici není třeba pěkného auta ani moc peněz. I bezdomovec má šanci, ale ten musí mít srdce jako zvon a nesmí propadnout pití, což lehké v jeho situaci není.  Jenže chlap je chlapem jen tehdy, když si nezoufá a všechno zvládne. Jedno ženy úplně nenávidí. Ufňukance, lháře a mužské, co  neumí  říci ano nebo ne, tedy věčné slibovatele. Jenže prokouknout je není lehké a mnohé ženy se i takových mužů, kteří žádnými muži nejsou, stávají obětmi. I ženy upadají mnohdy do tzv. sexuelní pasti, sice fešným, jinak ale ničemným mužům i když nikoli tak často, jako se to stává mužům, upadajícím do pasti krásným ženám, kterým se především líbí jejich peníze a potom život,  samozřejmě převážně hlavně s těmi penězi.   
Když máte čas a nezaměstnává vás nějaký problém, ten si musíte nejdříve vyřešit, tak oslovujte každou ženu nejdříve  cvičně,  jestli si myslíte, že je to ta pravá, nebo ne. Budete  překvapen, jak se někdy pobavíte. Tím se stanete časem uhlazeným, zaobleným čistě omytým lesklým kamenem, který upoutá nevědomky oko ženy, jako ten kámen uprostřed  potoka,  který tam náhodou je a čeří vodu. Zůstaňte potom ještě nějaký čas v tom potoce a do postele se hned nehrňte!  Nakonec půjdete do té postele s tou správnou, protože ony tam chtějí s tím správným jít také. Nezapomeňte, že i ženy chtějí  k tomu prvnímu zážitku mit rovněž ten pravý napnelismus, jak říkali Voskovec s Werichem a proto si nechte čas, než vystřelíte tu první raketu a ozáříte s ní, vlastně s ním, nad ní  to nebe. Potom se vám bude hodit to, co jste se naučil, když jste točil tím prázdným mlýnkem při oslovování žen, které se vám nezdály býti těmi pravými. Ženy mají totiž velmi rády po sexu pohádky. Vypravujte vymyšlené příběhy, můžete o sobě lhát ale s humorem a  sám sebe se při tom shazujte .  Až vám potom položí ona ruku na ústa a přitiskne se k vám, tak jste vyhrál. Ženy jsou rozené zachránkyně. Když se stanete trochu jejím dítětem, tak vám nebude nikdy nevěrná a budete s ní šťastný. 
To ale jen tehdy, zůstanete-li i vy pro ni, tím pravým !
 
 
 

Autor: Jan Hulik | neděle 27.10.2019 18:20 | karma článku: 13,61 | přečteno: 638x
  • Další články autora

Jan Hulik

,,děti neberem"

,,Pane doktore moc Vás prosím, jestli by jste se mohl podívat mým dětem na zoubky,, řekla mi paní z Kaplice do telefonu. Šel jsem kolem sestřičky Elišky, když řešila problém maminky dvou a tříletého dítěte,

4.12.2023 v 9:00 | Karma: 20,81 | Přečteno: 894x | Diskuse| Ona

Jan Hulik

ČT-24 pátek, 06.10. Devadesátka ve 20:07 ,,O zubech a Červené Karkulce.“

Všichni známe tu pohádku. Nejsou zubaři. Nejsou už dlouho a nikdo neví proč. Je to jako s těmi černými dírami v naší galaxii nebo pánem Bohem na nebi, který je nebo není, podle toho, kdo na co věří.

9.10.2023 v 19:40 | Karma: 21,85 | Přečteno: 612x | Diskuse| Ona

Jan Hulik

Jindřišky punčochy

Punčochy nejsou výlučně ženská část odívání jako podprsenka, ale beze sporu jsou sexy, i když běžně k vidění jsou jen částečně. Zajímavé je, že punčochy přivedli do módy muži.

12.1.2023 v 12:42 | Karma: 10,83 | Přečteno: 450x | Diskuse| Ona

Jan Hulik

Potkali se u Kolína

Stalo se tak 12.12.2022 v týdeníku Respekt. Samotní tvůrci obálky jmenovaného časopisu si jistě neuvědomili, jaký se jim povedl v den vydání mnohovýznamový legrační a zároveň ironický obrázek

9.1.2023 v 14:26 | Karma: 12,11 | Přečteno: 399x | Diskuse| Ona

Jan Hulik

O Maturitě dříve a nyní

Kdy jsem si v emigraci po čtyřicítce uvědomil, že jsem vlastně studoval jen ve snaze vyrovnat se svému staršímu bratrovi, kterému jako chlapci se samými jedničkami matka nadržovala

23.9.2022 v 10:59 | Karma: 12,25 | Přečteno: 481x | Diskuse| Ona
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Pro mírové rozhovory s Ukrajinou nejsou důvody, řekl Kreml. Jednat odmítá i Kyjev

27. dubna 2024  11:45,  aktualizováno  12:14

V současné době neexistují důvody pro mírové rozhovory mezi Ruskem a Ukrajinou, protože Kyjev...

KOMENTÁŘ: Jako figurky na šachovnici StB. Akce Skaut byla obří past na odboj

27. dubna 2024

Premium Odboj, nebo provokace? Před pětasedmdesáti lety, v dubnu roku 1949, vrcholila u nás akce Skaut,...

Sociální nůžky se rozevírají. Češi chudnou, ač pracují, říká antropoložka

27. dubna 2024

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činila 45 573 korun hrubého, vypočítala Platforma pro...

Precheza dostala novou pokutu za únik oxidu siřičitého, má zaplatit půl milionu

27. dubna 2024  11:27

Přerovská chemička Precheza dostala za únik oxidu siřičitého do ovzduší v říjnu 2014 od České...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2088x
Autor se narodil dva roky po válce (té druhé) v Kolíně v rodině podnikatele, který se neskrýval se svým antikomunismem a odporem k idiotskému socialismu.Na rozdíl od většiny svých vrstevníků byl přes rádio Svobodná Evropa, které jeho otec každý den poslouchal, od útlého mládí pravdivě informován o událostech ve světě.Svého mimořádně jazykově nadaného otce si moc neužil, protože ten byl od jeho 8 let 10 let komunisty žalářován. Zcela logicky po okupaci v roce 68 autor emigroval do Německa kde vystudoval obor zubního lékařství a prožil většinu života. V Mnichově se setkává na přípravě ke studiu s Karlem Krylem, kterého několikrát navštěvuje při vysílání v rádiu a vzpomíná při tom na svého otce.Autor se charakterizuje obdivem k lidem, kteří dokázali jít vizionářsky proti proudu. Například takovým, jako je dnešní německá kancléřka Angela Merkelová.

Můj email je dr.hulik@gmail.com

Seznam rubrik