Otevřený dopis ministru práce a sociálních věcí (MPSV) panu Ing. Marianu Jurečkovi.

18. 01. 2022 10:30:00
Vážený pane ministře, dne 17. prosince 2021 jste se stal ministrem MPSV České Republiky. K resortu Vašeho ministerstva patří :

Uřad práce ČR

Česká správa soc. zabezpečení

Státní úřad inspekce práce

a Uřad pro mezinárodně právní ochranu dětí

Váš resort zaměstnává 21 000 tisíc lidí, tento údaj je z roku 2014. Dnes to bude asi poněkud více. Je smutnou skutečností, že žádný z těchto úřadů, které Vám nyní podléhají a za které zodpovídáte, nepracuje dobře a ubližuje nemalou mírou lidem této země. Na příkladech, které budou následovat Vám to dokáži, včetně dnes Vašeho Uřadu pro mezinárodně právní ochranu dětí, který je spoluzozpovědný za protiprávní únos mojí tehdy devítileté dcery z Rakouska, kterou jsem měl pěti českými rozsudky tam ve své péči, vzhledem k onemocnění její matky. Nepomohla ani moje úpěnlivá žádost o pomoc prezidentu republiky Zemanovi a předsedovi tehdejší české vlády Sobotkovi. Také tento případ není do dnešní doby uzavřen a státní zastupitelství v Břeclavi stále řeší moje trestní oznámení podané v březnu 2021 v Náchodě. Vaše dnes ministerstvo práce a socialních věcí se odmítlo mojí stížností zabývat, ačkoli na únosu mého dítěte spolupracoval Uřad pro mezinárodně právní ochranu dětí v Brně, patřící jak zhora uvedeno rovněž do resortu Vašeho nynějšího ministerstva. Moje dnes sedmnáctiletá dcera Barbara mi byla s přispěním dnes Vašeho Uřadu pro mezinárodně právní ochranu dětí (UMPOD)totálněodcizena.

Z Novoročního projevu nového předsedy vlády pana Fialy mi utkvěly v paměti tyto jeho věty : ,, Vláda která slouží občanům, musí mít jasné lhůty.“ ,,Problémy které máme jsme si z větší části zavinili sami“ a věta nejdůležitější ,,Státu se člověk nesmí bát.“ Věta o jasných lhůtách České Republiky je výsměchem toho, co jsem po návratu z emigrace ve své staré vlasti zažil.

K těm pěkným prohlášením nového předsedy vlády pana Fialy se dobře hodí poslední věta ze Spielbergova filmu ,,Nakladatelka“ s Meryll Streppovou a Tomm Hanksem, ve kterém president Nixon brání zveřejnění pravdy o válce ve Vietnamu a Washington Post stojí před rozhodnutím zveřejnit nebo nezveřejnit akta o tom, že vláda USA celá léta o této válce obelhávala americký lid. V případu denníku Washington Post šlo při zveřejnění o jeho existenci. Rozsusudek soudu potom zněl : ,,Tisk má sloužit občanům a né vládcům.“ Tím dal tehdy americký Nejvyšší soud zelenou ke zveřejnění a rotačky denníku Washington Post se mohli roztočit.

Je těžko k uvěření, že v této zemi mohl být později čtyři roky presidentem někdo, jako je Donald Trump, který do dnešního dne lže o tom , že poslední volby byly zmanipulovány, protože vítězem voleb se stal prý on. A to tvrdí nestydatě přes domluvy své dcery Ivanky, aby těch lží nechal. Ale časy se všude mění, řekl bych k horšímu. Rád bych věřil tomu, že by tomu mohlo nyní za vlády pana Fialy a Vaší býti jinak. Mohla by to být dokonce šance k tomu, stát se znovu pionýry ne až tak malé naší země v obraně demokracie. K tomu je třeba jen dostatek odvahy, kterou měly v letech šedesátých jmenované americké noviny. Už jsme díky našemu prvnímu presidentu po dvacet let jednou takovými pionýry byli. Podruhé díky presidentu Havlovi. Zkazil nám to dokonale na dlouhý čas druhý náš president Beneš. A potom samozřejmě všichni ti presidenti bolševičtí. Z radia slova Plus jsem docela nedávno slyšel, že prý 50 %našehonárodanechce vlastně patřit ani k východu ani k západu, ale chce být někde uprostřed. Jak se nám vyplatila snaha Beneše a Jana Masaryka chtít být mostem mezi východem a západem je myslím většině dostatečně známo. Stali jsme se po čtyřicet let vazaly bez cti a úcty k sobě samým ,,velkého bratra“ na východě. Stalin se musel naivitě Beneše a jeho ovlivnování presidenta Roosewelta docela bavit. Že tzv. ,,studenou válku“ zavinil masový zahubitel Stalin a né Amerika je dnes zcela neznámou pravdou.

Je také k neuvěření, že jsme si právě připoměli slova Novoročního projevu právě Václava Havla z roku 1990 : ,, Doufám, že nečekáte, že i já Vám budu lhát. Naše země nevzkvétá.“ Je také k neuvěření, že 32 let po těchto slovech Václava Havla demokracie v naší zemi začala uvadat jako květina bez vody a takřka všechny naše úřady byly obsazeny manažery koncernu, kterému začala zobat z rukou nejen jeho kuřata.

Vážený pane ministře Jurečko.

Když Havel přednesl v televizi svůj první Novoroční projev, tak Vám bylo osm let. Mně bylo let 42 a přes svůj věk jsem brečel před televizí, protože jsem po dvaceti letech v Německu seděl první den zase v Praze.

Dnes je mi let 73 a měl bych právo ted říci, všichni tady jenom kecáte, jak to někdy říkal malý vzrůstem, ale velký zkratkou svých písní, básník Karel Kryl, se kterým jsem býval v Mnichově. Já to ale říci nechci, protože vzdát se víry v dobro a v nápravy, by znamenalo vzdát se všeho. I v tom by silně věřící Karel se mnou jistě souhlasil.

V listopadu 2020 jsem pracoval jako zubní lékař v Bayreutu, musel na operaci levé ruky, což by nebylo to nejhorší, ale přišlo něco, co tady ještě nebylo. Viroza tentokráte bez legrace, protože na ní nebyly léky ani obrany proti ní. S jarem 2021 přišlo moje dokonalé uzdravení a neuvěřitelě, skoro jako zázrak vypadající oznámení, že se budeme umět bránit díky naší pokročilé dnešní vědě. Hranice EU se brzy potom znovu otevřely. V Německu jsem práci která mě bavila ztratil, ale dostal nabídku z Prahy, přesněji z Budějovic. Záhy jsem si ale připadal jako ti lékaři bez hranic, co pomáhají v zemích, kde je v mém oboru mnohé poněkud jinak. Na jedné straně, hlavně v Praze špička, která není ani v Německu na každém rohu a jinde zase skoro podmínky polní nemocnice a prosící lidé, kteří už neviděli několik let zubaře. A ti, kteří nějakého potkali zase nechtěli ošetřit jejich děti nebo pacienty nějak postižené. Ta země se od Havla dost změnila. A také zase dost zhrubla. Nejhorší bylo zjištění, ze není dovolání na úřadech podobně jako za komunistů. Když jsem postavil na nohy ordinaci, do které jsem byl povolán a přivolal do ní i svoji bývalou manželku, zjistili jsme, že jsme se stali obětí neuvěřitelného podvodu a málem upadli do novodobého otroctví. Zjistili jsme také, že jsme se octli bez peněz, bez pojištění a bez dokladů k oprávnění a práci v České republice a tento podvod a krádeže zaměstnavatele zůstaly dodnes bez potrestání. Zaměstnavatel je kryt podplacenými úřady, dokonce i českou policií, protože jiného vysvětlení než korupci dnes s mojí bývalou ženou nemáme. To se týká všech výše jmenovaných úřadů, za které nesete od 17. 11.2021 pane ministře Jurečko odpovědnost.

Dovolte, abych byl ted jmenovitě konkrétní, protože nám s mojí bývalou ženou už nic jiného nezbývá. A to cestou tohoto otevřeného dopisu Vám. Čekal jsem jen a doufal, že naše země bude zbavena oligarchy, předchůdce pana Fialy. Vaše úřady nepracují a často nezvedají ani telefony. Životní úroven se v České republice neobyčejně zvedla a tak lidé zvyklí komunismu nad úřady mávají jen rukou a nikdo si nestěžuje. I nacisté za první okupace naší země se snažili naše dělníky korumpovat a dobře je platitli a ,,krmili“. Ze vzoru demokratického státu jsme se stali pomahači Hitlera válku vyhrát, za což by nás on jako národ zahubil. Také Husák po okupaci druhé, náš lid korumpoval, aby ho tento lid neotravoval a on mohl v klidu sloužit svému egu a Rusům. Ti nejstatečnější z nášeho národa potom zlikvidovali místodržícího Reinharda Heydricha a ti největší zbabělci potom likvidovali ten zbytek bojovníků, často vysokých hodností britského královského letectva, kteří se vrátili a věřili naivně v to, proč za náš národ v Anglii bojovali. Za to by nás Rusové také zlikvidovali, protože jsme stáli v první linii jejich agresivního bolševismu. Prominte mi prosím pane ministře to odbočení, já píšu tak jak umím a stále někam odbočuji. Ale myslím, že to vše souvislost má.

To, že české úřady si nevšímají nepráva a celou pravdu že už tady říká jen české rádio Plus, tedy Rádio slova, nemá stejné příčiny jako u Putina ,Orbána nebo Kačínského. Tam už je ve hře násilí. U Putina zcela nezakrytě. Řekl bych, že u nás je to hlavně lhostejnost, nedostatek lásky k bližnímu a dým, který stoupá už deset let z hradu. Je plný dusivé lhostejnosti, jízlivosti a ošklivé sebestřednosti. Tahle ,,nová“ moda není v Čechách vůbec nová. V podstatě nic neumět a plácat kolem sebe jen hloupými vtipy, prý bonmoty s jakousi sečtělostí na nic, za účelem se jen presentovat. Jaká ubohost!

Honosný, ale nic neříkající, tedy hloupý byl i název zubní ordinace, ve které jsem s mojí bývalou manželkou pracovali. Jmenuje se to ,,Pro život“ a stále to existuje. Nejhorší bylo, že do této zubní ordinace posílaly a stále posílají sami pojištovny pacienty, ačkoli tam pracovali lékaři bez povolení pod mojím jménem, na což jsem přišel až potom, kdy jsem tam začal pracovat. Nejen, že tito neoprávnění zubaři neoprávněně ošetřovali, vybírali od pacientů, tedy rovněž neoprávněně peníze, ale ke všemu neznajíce českého jazyka a písma zadávali pojištovnám úkony, které nevykonávali. Pojištovny tedy celé měsíce bez jakékoli kontroly se nechaly okrádat za cenu toho, že svým pojištěncům zajištovaly zubaře, neoprávněné u nás pracovat. Vzhledem ke zvýšení cen energie tam ted prý vybírají 500 korun předem i u opakovaných návštěv, což nám naši pocienti ted, z této ordinace nás znající, hlásí. Nejen tedy, že nechali okrádat pojištovny sami sebe, ale okrádaly zároven i své klienty, kteří se s důvěrou nechali u nich pojistit. Týkalo se to všech českých zdravotních pojištoven. Nic se na tom nezměnilo a nemění, ačkoli je veřejným tajemstvým, že tomu tak je. Český stát trpí tedy okrádání ubohých trpících a lidí s malými důchody, kteří nemají na řádné ošetření svých zubů peníze. V České republice je zubní lékař vzácností, protože 80 % zubařů jsou u nás ženy, kterých ted silně ubývá, Ono není toto povolání nejvhodnějším povoláním pro ženy a nikdy nebylo, protože je fyzicky velmi namáhavé. Většina jich ještě pracovala až do roku 1989 ve stoje. Ženy mívají děti a pro ně mateřské dovolené. ,,Zubařině“ se nedá naučit z knížek, jako se dobrým atomechanikem nemůže stát někdo, kdo v autě jen jezdí.

Vše o zubní ordinaci s honosným názvem ,,Pro život“, dříve se nazývající také ,,Zuběnka“ v Budějovicích jsem sepsal a osobně předal Oblastnímu inspektorátu práce pro Jihočeský kraj, ulice Vodní 1629, České Budějovice dne 27.07.2021. Věc převzal pan Mandelíček. O tom že majitelka ordinace (nelékařka) a její příteljednatelneplatili své zaměstnance, protizákoně je nepojistili, mluví o nich jako o brigádnicích, nestyděli se zfalšovat pracovní smlouvy i s podpisy zaměstnanců a další podvody byly tedy oznámeny.

Kopie zfalšované pracovní smluovy byla Inspektorátu práce předlozena. V každé normální zemi Evropské Unie měl být tento trestní čin podvodu a zfalšování podpisu na pracovní smlouvě předán Inspektorátem policii. Ne tak u nás. Policii dodnes nic předáno žádným Vaším nynějším úřadem pane ministře předáno nebylo.

Vážený pane ministře Jurečko.

Jak se zdá, pan předseda vlády Fiala má správné zásady. Kupříkladu své výzvy, nebát se státu. Ano dnes se nemusíme už bát, že naše vláda bude zavírat a trestat nevinné lidi. Myslíte si ale, že to stačí pane ministře? Je to všechno, čehož jsme za 33 let svobody dosáhli? Pan Fiala se těší na naše předsednictví Evropské únie po Francii. První naše předsednictví se zapletlo do korupční aféry . Máme se ted ve druhém předsednictví čím chlubit, když naše úřady spí a policie kontroluje po hospodách jak se zdá jen očkovací průkazky a státní zastupitelství nereagují na upozornění podvodů dokonce nepověřuje ani policii vyšetřováním krádeží? Myslíte si opravdu pane ministře, že je Česká republika zralá na to potom předsedat zakládajícím státům Evropské Unie, jako je třeba Německo, Francie, Hollandsko nebo Luxemburrsko, když Inspektorát práce velkého českého města a česká policie téhož města nedokáže za půl roku vyšetřit jednoduchý pracovně právní podvod, neplacení pojištění svým zaměstnancům, trpí podvádění pojištoven, neplacení nemocenského atd. Vše řádně nahlášeno Inspektorátu práce, Krajskému úřadu, Ředitelství policie a Okresnímu státnímu zastupitelství ? Je taková země hodna někomu předsedat a být rovnoceným partnerem jiným fungujícím státům Evropské Unie ? Možná že ano, ale jen v případě, že se o poměrech v České Republice tak málo ví.

Co dělají vlastně Brusselem pověření inspektoři České republiky ? Jaká hlášení posílají do Bruselu a komu vlastně? Já jsem zubní lékař, je mi 73 let, měl bych být dávno v důchodu a přesto ošetřuji denně deset až 15 pacietů i malých dětí. Jejich maminky jsou štastné, že je někdo ochoten se podívat jejich dětem do pusy. Ví vůbec někdo v Evropské Unii, jak to ve ,,vyspělé“ České republice vypadá? Já jsem žil 50 let v Německu. Český ,,vynález“ pondělních a středečních tzv. úředních hodin tam nikdy neexistoval a neexistuje. Co dělá to všechno vaše úřednictvo v úterý ve čtvrtek a pátek? V pátek po obědě jsou už všechny úřady v České Republice prázdné. Ví vůbec západní část Evropské Unie jak pracuje východní část Unie? Za třicet let se nedokázaly u nás sjednotit ani polední přestávky na úřadech. Od 11,15 už nemá cenu na žádný úřad volat. Všichni jsou na obědě. Možná, že je tomu v Bruselu už také tak. Potom ovšem nevím, kdo se učí od koho a čemu.?

Vše, co jsem Vám napsal pane ministře Jurečko Vám mohu doložit a přikládám kopie stížností. Myslím, že by Vašemu četnému dobře placenému personálu Vašeho obřího ministerstva mohla už stačit kopie mojí stížnosti Oblastnímu inspektorátu v Českých Budějovicích, kterou jsem tam osobně odevzdal dne 27.7.2021. Kopie mých hlášení Krajskému úřadu v Českých Budějovicích, přešetření falešného hlášení mého zaměstnavatele v ordinaci ,,Pro život“ kde jsem měl pracocovat od 02.02.2020 na České správě socialního pojištění, kdy jsem byl ještě v Německu a kdy na moje oprávnění ve výše jmenované ordinaci ilegálně pracoval cizinec bez oprávnění vůbec v České republice jako lékař pracovat, a podvod nelékařů majitelů zubní ordinace ,,Pro život“ na ČSSP týkající se mé spolupracovnice, které do dnešního dne nebylo vyplaceno nemocenské, protože nebyla zaměstnavatelem na tomto úřadě protiprávně nahlášena, ačkoli vlastní pracovní smlouvu. ČSOP jí dluží větší částku peněz a říká, že jde prý o tvzení proti tvzení, ačkoli na straně poškozené jsou písemné důkazy a na straně zaměstnavatele jen nepravdivá výmluva. Podezření korupce na straně Vašeho nynějšího úřadu je tedy velmi vysoké. Váš termín pro zaměstnavatele přihlásit zaměstnance je 8 dní. Po 8 dnech nepřihlášení musí zaměstnavatel už platit penále. Pan nový předseda vlády pan Fiala při svén nástupu říkal, jak již uvedeno, že vláda která má sloužit občanům, musí mít jasné lhůty. Pro ovládané jasné lhůty a nemalá penále existují.! Vaše úřady Vašeho nynějšího ministerstva si své lhůty ale natahují podle libosti. Přeborníkem v natahování vládních lhůt podle mé zkušenosti jsou Státní zastupitelství, což se ale týká jiného ministerstva naší nové vlády, tedy tzv. Ministerstva spravedlnosti., Myslím pane ministře Jurečko, že občané této země nejsou ochotni mávat nad nesplněnými sliby nějaké nové vlády už rukou, jako tomu bylo doposud. I zhasínat, myslím, že se u nás už nikomu také nechce. Vládci jako byli pánové Topolánek , Nečas a Babiš, včetně nynějšího ještě prezitenta náš lid myslím, že už tolerovat nechce a nebude. Občané této země pane ministře Jurečko jsou nyní, zdá se, rozhodnuti nad případnými nesplněnými sliby nové vlády České republiky, nemávat už rukou. O tom by mohl svědčit i můj dopis Vám. Jen snaha do roztrhání těla a plané řeči a lži o komplotech po vzoru Donalda Trumpa a c.k. rakouské monarchie znají inteligentní Češi dávno už ze Švejka. O to to budete mít těžší. Vydrží-li Vám ale odhodlanost, poctivost a pevná vůle, tak by jste to mohli zvládnout. Národ Vám v tom bude držet palce. Máte příležitost ukázat ted, že nejste jako byli oni, a to bez revoluce.

Všechny úřady, kterým bylo nezákoné jednání zdravotní firmy ,,Pro život“ oznámeno, patří vážený pane ministře nyní do kompetence Vašeho ministerstva. Žádný z těchto úřadů se pane ministře za šest měsíců nahlášených nepravostí nepohnul v minulosti z místa a proto mi dovolte, abych označil kolosy úřadů, které jste převzal a za jejiž nečinost nemůžete, ale jste ted bohužel zodpovědný za babylonské věže plné drahého nefunkčního úřednictva, které by po smrti čínského císaře významné dynastie pro svojí nečinost muselo následovat v hliněné podobě svého pána do jeho hrobu.

Doufám, že je pane ministře Jurečko ušetříte této tisicileté pocty a nám pomůžete k nápravě toho, na co už dlouho, od pádu bolševické diktatury v celé šíři nápravy morálky a uvědomění si své zodpovědnosti k občanům dosud marně od politiků čekáme.

S úctou k Vašemu úřadu ministra České Republiky

zůstává MUDr. Jan Hulík

PS.

Za Vaše, nebo Vašeho spolupracovníka zavolání případně E- mailu bych Vám pane ministře byl docela vděčen abych věděl, že nějaké šetření probíhá a že uřad pracuje. Dovoluji si Vám za to předem poděkovat. Tel. 776 811 851. E-mail- Dr.Hulik@gmail.com

,

Autor: Jan Hulik | úterý 18.1.2022 10:30 | karma článku: 7.28 | přečteno: 422x

Další články blogera

Jan Hulik

,,děti neberem"

,,Pane doktore moc Vás prosím, jestli by jste se mohl podívat mým dětem na zoubky,, řekla mi paní z Kaplice do telefonu. Šel jsem kolem sestřičky Elišky, když řešila problém maminky dvou a tříletého dítěte,

4.12.2023 v 9:00 | Karma článku: 20.81 | Přečteno: 876 | Diskuse

Jan Hulik

ČT-24 pátek, 06.10. Devadesátka ve 20:07 ,,O zubech a Červené Karkulce.“

Všichni známe tu pohádku. Nejsou zubaři. Nejsou už dlouho a nikdo neví proč. Je to jako s těmi černými dírami v naší galaxii nebo pánem Bohem na nebi, který je nebo není, podle toho, kdo na co věří.

9.10.2023 v 19:40 | Karma článku: 21.85 | Přečteno: 604 | Diskuse

Jan Hulik

Jindřišky punčochy

Punčochy nejsou výlučně ženská část odívání jako podprsenka, ale beze sporu jsou sexy, i když běžně k vidění jsou jen částečně. Zajímavé je, že punčochy přivedli do módy muži.

12.1.2023 v 12:42 | Karma článku: 10.83 | Přečteno: 447 | Diskuse

Jan Hulik

Potkali se u Kolína

Stalo se tak 12.12.2022 v týdeníku Respekt. Samotní tvůrci obálky jmenovaného časopisu si jistě neuvědomili, jaký se jim povedl v den vydání mnohovýznamový legrační a zároveň ironický obrázek

9.1.2023 v 14:26 | Karma článku: 11.73 | Přečteno: 398 | Diskuse

Další články z rubriky Ostatní

Ladislav Jakl

Dělají z nás ženy! Nebo jen hlupáky?

Jsme všichni obětmi tajemného spikleneckého experimentu, kdy pomocí přísad do potravin globální vládci nadělají z chlapů zženštilé hermafrodity, neschopné plodit děti?

28.3.2024 v 18:55 | Karma článku: 28.08 | Přečteno: 531 | Diskuse

Milan Šupa

Čerpejme sílu ke vzestupu z prožití reality Ducha

Myslím, tedy jsem! Tato slova jsou lež! Jsou omylem! Kdo je akceptuje, sází na falešnou kartu a promrhává svůj život. Ztotožňování vlastní jsoucnosti s rozumem a myslí je tou největší tragédií, která nás může postihnout.

28.3.2024 v 16:13 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 50 | Diskuse

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 24 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 15.41 | Přečteno: 299 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 19.78 | Přečteno: 525 | Diskuse
Počet článků 86 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 511

Autor se narodil dva roky po válce (té druhé) v Kolíně v rodině podnikatele, který se neskrýval se svým antikomunismem a odporem k idiotskému socialismu.Na rozdíl od většiny svých vrstevníků byl přes rádio Svobodná Evropa, které jeho otec každý den poslouchal, od útlého mládí pravdivě informován o událostech ve světě.Svého mimořádně jazykově nadaného otce si moc neužil, protože ten byl od jeho 8 let 10 let komunisty žalářován. Zcela logicky po okupaci v roce 68 autor emigroval do Německa kde vystudoval obor zubního lékařství a prožil většinu života. V Mnichově se setkává na přípravě ke studiu s Karlem Krylem, kterého několikrát navštěvuje při vysílání v rádiu a vzpomíná při tom na svého otce.Autor se charakterizuje obdivem k lidem, kteří dokázali jít vizionářsky proti proudu. Například takovým, jako je dnešní německá kancléřka Angela Merkelová.

Můj email je dr.hulik@gmail.com

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...