Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BJ

Dopis na me, spolu s informaci z minuleho clanku, ze dcera radsi zustala v krizovem centru, nez by sla domu k vam, pusobi autenticky a verohodne.

Namisto boje s vetrnymi mlyny a "statem a organizacemi" byste se mozna mel zamyslet nad tim, jestli duvody toho, proc s vami dcera neni, nejsou zcela prozaicke - mozna mate (mimo jine) i povahove rysy manipulatora a cholerika (trebas jen jemne), a ona se vas boji, nebo protoze jste (trebas nevedomky) uprednostnoval syny pritelkyne.

Popravde kazdy, kdo tu na blogu pere spinave pradlo svoji rodiny vcetne celych jmen a osocovani byvalek "z dusevni nemoci", pusobi mirne podezrele. Zatim na mne Vas blog pusobi, jakoze tu mame druheho pana Klusaka.

Dceri preju to nejlepsi pro ni, a zazemi, ve kterem se ona bude citit stabilne. Mam svoji naloz zkusenosti s neschopnymi rodici a ceskymi institucemi, a nikomu to nepreju. Dite nema moznost se branit v tomhle state (narozdil od rodicu).

0 0
možnosti
JH

J40a10n 35H83u46l82i51k

30. 10. 2015 21:40

Vidim pani Tesarova ze se o pripad me dcery opravdu zajimate, coz me tesi.Proto Vas vyzyvam aby jste cetla dale moje blogy ukradena Bara na pokracovani. Jsem opravdu zvedav jestli za nejaky cas nezmenite svuj nazor.Byl bych opravdu stasten kdyby Barunka mohla byt u sve maminky a ja si ji mohl brat jen na prazdniny nebo svatky.Jenze casto je vsechno jinak vite !

0 0
možnosti
AT

Za děti  jsou zodpovědní jejich rodiče a já rozhodně nemám v plánu doplácet na chyby ostatních lidí, lépe řečeno imigrantů, kteří ač mohli zůstat v nejbližší zemi, kde by byli v bezpečí, tak děti vláčí přes půlku světa, jen aby se dostali do Německa. Ekonomičtí migranti si soucit ani pomoc nezaslouží, ale to jsme už u jiného tématu... Ohledně vaší dcery - to vás nikdy nenapadlo, že by chtěla být u své matky a změnit názor? Však je už dost stará na to, aby se vyjádřila sama. Pokud jste ročník 1947 jak píšete v profilu a dceři je 11, tak jste pro ni spíš dědeček, než otec a i to může být příčina toho, že chce k matce... Pokud někdo svoje dítě doopravdy miluje, tak udělá vše proto, aby dítě bylo spokojené i na úkor sebe sama a nesnaží se přes soudy a jiné instituce, jen aby měl dítě u sebe - i přes jeho nesouhlas a nebo odpor...

1 0
možnosti
JH

J85a86n 14H30u20l62i76k

30. 10. 2015 12:42

Vazena pani Tesarova, podle Vas je lepsi nechat umirat deti za plotem, aby nam nemohli brat teplo naseho domova ze ? Na Vasem sprochu je take pravdy trochu.Nechcete jit ty ploty hlidat ? Jinak dekuji za Vas nazor k dopisu Bary:-/, protoze je lepsi miti nazor nejaky nez zadny.Zdravi Hulik

0 0
možnosti
AT

"Na každé, šprochu, pravdy trochu..." Nevěřím, že to co psala holčina je jen výmysl a popravdě, obdivovatel Angely Merkel ... no comment   Rv Pokud s vámi vaše dcera nechce žít a ani u vás být, smiřte se s tím....

1 0
možnosti
  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2088x
Autor se narodil dva roky po válce (té druhé) v Kolíně v rodině podnikatele, který se neskrýval se svým antikomunismem a odporem k idiotskému socialismu.Na rozdíl od většiny svých vrstevníků byl přes rádio Svobodná Evropa, které jeho otec každý den poslouchal, od útlého mládí pravdivě informován o událostech ve světě.Svého mimořádně jazykově nadaného otce si moc neužil, protože ten byl od jeho 8 let 10 let komunisty žalářován. Zcela logicky po okupaci v roce 68 autor emigroval do Německa kde vystudoval obor zubního lékařství a prožil většinu života. V Mnichově se setkává na přípravě ke studiu s Karlem Krylem, kterého několikrát navštěvuje při vysílání v rádiu a vzpomíná při tom na svého otce.Autor se charakterizuje obdivem k lidem, kteří dokázali jít vizionářsky proti proudu. Například takovým, jako je dnešní německá kancléřka Angela Merkelová.

Můj email je dr.hulik@gmail.com

Seznam rubrik