Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Dobry cvecer pane Huliku,

nejak jste se nam odmlcel a jsem rad ze vas mohu zase cist. Naposledi jsme se bavili o Bad Därrheim a Dr. Veroslavu Buckovi.

Tentokrat se zminujete o Mnichove. My kdyz se stehovali do mnichova, doporucil nam Dr. Bucek Dr. Mysku nebo Myschku, uz se nepamatuji. Objednali jsme se k nemu a pristi tyden se tam s manzelkou dostavili. Do ordinace se podle manzelcinejch slov vritila koule o prumeru asi 160 cm.

U mne prohlasil ze vsechny plomby jsou uz netesne a hned zacal s jednou stranou. Behem mesice mi vsechny vymenil a ty vydrzely 35 let. Bohuzel diky ozarovani letos v zime jsem o ne bohuzel prisel.

Vsechna cest ceskejm zubarum. Manzelka uz leta tvrdi ze ceskej zubar a nemeckej material je ta optimalni kombinace.

0 0
možnosti

"bohužel díky...jsem o ně přišel" to je češtin!

0 0
možnosti
ND

Docela by mě zajímal názor pana Šmuclera na váš článek.

0 0
možnosti
JH

J61a40n 54H81u42l27i75k

12. 8. 2021 16:04

Však on se k němu dostane pani Dubcová. Článek má ještě dvě pokračování !

0 0
možnosti
  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2088x
Autor se narodil dva roky po válce (té druhé) v Kolíně v rodině podnikatele, který se neskrýval se svým antikomunismem a odporem k idiotskému socialismu.Na rozdíl od většiny svých vrstevníků byl přes rádio Svobodná Evropa, které jeho otec každý den poslouchal, od útlého mládí pravdivě informován o událostech ve světě.Svého mimořádně jazykově nadaného otce si moc neužil, protože ten byl od jeho 8 let 10 let komunisty žalářován. Zcela logicky po okupaci v roce 68 autor emigroval do Německa kde vystudoval obor zubního lékařství a prožil většinu života. V Mnichově se setkává na přípravě ke studiu s Karlem Krylem, kterého několikrát navštěvuje při vysílání v rádiu a vzpomíná při tom na svého otce.Autor se charakterizuje obdivem k lidem, kteří dokázali jít vizionářsky proti proudu. Například takovým, jako je dnešní německá kancléřka Angela Merkelová.

Můj email je dr.hulik@gmail.com

Seznam rubrik